Al jaren sport ik met veel plezier hardlopen, RPM, body-pump, cx-worx, grit, bootcamp, fight master geen uitdaging ga ik uit de weg. Door persoonlijke omstandigheden in mijn privé leven werd sporten een vlucht. Ik kon geen rust meer vinden in mijn leven…dus sporten, sporten en nog eens sporten…ik ben sterk ik ga door…mij krijgen ze niet klein. Dit in combinatie met een baan met te veel stress en hoge werkdruk was voldoende voor een burn out, wetend dat ik zelf in de GGZ werkzaam ben. Maar nog bleef ik door sporten. Ik pleegde roofbouw op mijn lichaam met als resultaat zenuwblokkades. Letterlijk werd ik tot stilstand gebracht want ik kon niet meer lopen dus ook niet meer sporten. Vluchten was verleden tijd ik moest nu veranderingen aanbrengen in mijn leven.

Met hulp van Theo heb ik een balans gevonden in gezond sporten…hij confronteerde mij met de roofbouw die ik pleegde om mijn lichaam. Tijdens de metingen kwamen we er achter dat mijn voeding ook aandacht nodig heeft. Jaren geleden nadat ik gestopt was met roken en de strijd aan ging tegen de kilo’s met hulp van Sonja Bakker was dit een eetgewoonte wat ik mijn eigen had gemaakt. Maar mijn beweegpatroon was veranderd en geen rekening mee gehouden dat mijn lichaam nu veel meer koolhydraten nodig heeft. Ben-Fit voedingsadvies heeft mijn eetpatroon veranderd. Mijn lichaam reageerde direct, betere stofwisseling, energie vermogen en ik slaap beter. Daarbij verlies ik ook nog gewicht, ik eet nu voldoende mijn motor hoeft niet op de reservestand te branden.

Het resultaat ik voel me weer veel energieker, ben nu gezond aan het sporten en in een korte tijd mijn werk weer kunnen hervatten….maar het alle belangrijster is dat ik de rust weer terug heb in mijn leven….Theo bedankt!

Sportieve groet Antoinet

Kennismakingsgesprek

Benieuwd hoe het is om te trainen met een personal trainer? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden

Certificering