Mijn naam is Resie, getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik ben tijdens de eerste zwangerschap veel aangekomen, maar de kilo’s niet meer kwijtgeraakt, waardoor ik al heel lang niet tevreden ben over mijzelf. Ook ik heb de vele bekende diëten gedaan en helaas kwamen die paar kilo die eraf gingen net zo snel weer bij + een paar bonus kilo’s.

Ik deed de afgelopen 2 jaar wel weer volop aan sport. Zumba en Sh’bam, maar ook dit hielp niet echt tegen de overtollige kilo’s. Tot afgelopen april toen konden de leden van Ketelaar 1 maand gratis sporten met een speciale band om de buik. Ik ging ermee beginnen met het idee ‘we zien wel wat het wordt’. Ik ben deze maand meer gaan sporten en ben ook meer op de toestellen gaan trainen. Na deze maand was ik niet veel extra gewicht kwijt, maar wel 10 cm van de buikomvang. Dit was voor mij het moment dat de knop omging en heb een gesprek gehad met Theo en aangegeven wat mijn doel is.

Op 6 mei zijn we begonnen met het Ben-Fit eetprogramma en 1 uur per week een intensieve training met Theo. De overige dagen uitgezonderd de woensdag en zaterdag train in voor mijzelf, voornamelijk cardio in de zaal. elke dinsdag is het weegmoment voor de training. iedere week als ik op de weegschaal sta en de resultaten zie word ik heel blij. Hoe meer eraf is hoe gemotiveerder ik word. Inmiddels ben ik bijna 16 kilo kwijt en super gemotiveerd en trots op mezelf. Mijn doel is 30 kilo.

Ik kan zeggen dat dit goed doet, ik zit beter in mijn vel, kan weer naar mijzelf kijken in de spiegel en dat straal ik uit volgens de mensen om mij heen. Ik eet lekker, je sport lekker, je valt ervan af en je wordt een ander mens. Ik ben trots op mijzelf dat ik de stap heb gezet om dit te gaan doen.

Kennismakingsgesprek

Benieuwd hoe het is om te trainen met een personal trainer? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden

Certificering