Wandelen is de meest natuurlijke vorm van duurtraining voor de mens. Onze verre voorouders waren ‘Jager-Verzamelaar’ en zowel tijdens het jagen als verzamelen was de basis wandelen. Het spiervezeltype dat voornamelijk wordt gebruikt bij het wandelen heeft in potentie een groot duurvermogen en kan snel switchen naar vetverbranding.
De transformatie die men doorgaat tijdens de 10-daagse Wandelvastenkuur is zowel fysiek als mentaal merkbaar. Dagelijks stevig wandelen, bij voorkeur buiten in de natuur, levert veel op: je valt af, krijgt meer focus en energie en je algehele gezondheid zal verbeteren.
 • ONE STEP CLOSER TO YOUR ULTIMATE GOAL!

  Wandelvasten is een populaire manier om fysiek en mentaal welzijn te bevorderen. Wanneer we wandelen gebruiken we vooral onze langzame (type 1) spiervezels. Het spiervezeltype dat voornamelijk wordt gebruikt bij het wandelen heeft in potentie een groot duurvermogen en kan snel switchen naar vetverbranding. Naast krachtvasten, is ook wandelvasten een variant op sportvasten. Bij wandelvasten ga je minimaal een uur per dag gaat wandelen op een zo intensief mogelijk niveau. Het doel van wandelvasten is om het lichaam te ontgiften, de stofwisseling te verbeteren en gewicht te verliezen.
 • YOUR DECISION TO WALK, CREATES THE PATH AHEAD

  Wandelvasten kan een geweldige manier zijn om je lichaam en geest te reinigen en te verjongen. Het is een effectieve manier om gewicht te verliezen en je algehele gezondheid te verbeteren. Wandelvasten is niet geschikt voor iedereen. Het is belangrijk is om naar je lichaam te luisteren en te zorgen voor voldoende rust en herstel.

 • JUST 10 DAYS!

  Bij wandelvasten bouw je de eerste 3 dagen je voeding af, ga je 3 dagen vasten en drink je alleen sap. Daarna bouw je in 4 dagen je voeding weer op. Tijdens de drie vastendagen maak je de switch van suiker- naar vetverbranding. Je verliest je zo’n 1,5 tot 5 kilo in 10 dagen met wandelvasten. De wandelvastenkuur bestaat uit 5 zorgvuldig samengestelde supplementen, inclusief een op maat gemaakt protocol voor de duur van 10 dagen.

MEER INFORMATIE  Kennismakingsgesprek

  Benieuwd hoe het is om te trainen met een personal trainer? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  Aanmelden

  Certificering