Na 1,5 jaar fanatiek krachttraining en veel eten ben ik een kleine 20 kilo aangekomen. Hiervan is een groot deel spier, maar helaas ook een deel vet. Mijn doel was om voor 1 Juli mijn vetpercentage onder de 10% te krijgen. Mijn startgewicht was 80 kilo en mijn doel wad om dit in 2,5 maand naar 70 kilo te krijgen. Dit traject wou ik door middel van Krachtvasten bij Ketelaar Sport versterken om zo mijn doel te behalen.

Tijdens het traject moest ik iedere dag krachttraining doen waarbij ik heel veel herhalingen moest maken. Dit was voor mij even schakelen, maar wel weer een leuke uitdaging. De cardio die iedere dag gedaan moest worden was voor mij niet iets nieuws.

Los van het doel afvallen was het traject voor mij ook een combinatie tussen een lichamelijke reset en een vorm van het testen van mijn discipline. Dit kwam vooral omdat iedereen om mij heen wel gewoon doorging met het normale eten en ik dus een tijdje streng moest zijn voor mijzelf.

Mede door de goede en actieve begeleiding van Miriam ben ik toch erg goed door het 10 daagse traject gevlogen en heb ik een mooi resultaat neergezet. Ik ben 3,9 kilo kwijt, zelfs 4 dagen na het einde van het traject. Ook mijn vet percentage is flink onder de 10% gezakt.

Vandaag, 3 weken na het traject ben ik nog is 3 kilo kwijt geraakt en ben ik nog 1 kilo verwijderd van mijn doelstelling van 70 kilo. Maar deze ga ik zeker in de komende 2 weken behalen!

Ik wil Miriam bedanken voor de goede begeleiding en tips tijdens het traject. Ik raad iedereen die dit traject overweegt zeker aan om het te gaan doen!

Kennismakingsgesprek

Benieuwd hoe het is om te trainen met een personal trainer? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden

Certificering